Geen alcohol onder de 18
Geen 18, geen alcohol
Om deze website te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn.
HBK Logo

Kratten bier bestellen

Ben je een biertje aan het doen op kantoor met je collega’s en is het bier op? Is er niemand die een krat bier wil gaan halen? Bestel dan snel een krat bier bij bierkoerier Het Blije Kratje! Wanneer je bij Het Blije Kratje bestelt, bezorgen wij binnen 40 minuten een gekoeld krat bier. Dus wanneer je een koud krat bier wilt bestellen, denk dan aan dé bierkoerier van Zeeland.

Over Het Blije Kratje

Het Blije Kratje is dé bierkoerier van Zeeland. Wij bezorgen 24/7 gekoeld bier tot aan je voordeur. Dus heeft niemand van jullie op kantoor tijd of zin om kratten bier te halen voor de vrijmibo? Bestel ze dan bij dé bierkoerier. Je kunt ons elke dag van de week en 24 uur per dag, dus ook in de avonduren, bereiken op 06 129 127 19.

Ons assortiment

Naast kratten bier van de merken HeinekenHertog JanGrolsch, Jupiler, Palm, Warsteiner en Amstel kun je bij Het Blije Kratje ook terecht voor wijnfris, champagne en snacks. Is jouw kantoor gevestigd in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg, Zoutelande, Kamperland of een omliggende plaats? Dan hebben jullie geluk, dit zijn namelijk de plaatsen waar Het Blije Kratje bezorgt!

Maandelijke of wekelijks krat(ten) bier bestellen bij de Bierkoerier

Het is tevens mogelijk om bij Het Blije Kratje een wekelijkse of maandelijkse bestelling te plaatsen. Jij geeft bij het bestellen aan hoeveel kratten bier en/of andere dranken je wilt bestellen en wij zorgen ervoor dat deze gekoelde dranken bij jullie worden geleverd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met de bierkoerier van Zeeland

Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig via 06 129 127 19. Je kunt bij Het Blije Kratje telefonisch kratten bier bestellen en wij leveren deze gekoeld tot aan je voordeur.