Hier word je ook blij van:


IJsblokjes

IJsblokjes: bevroren water in de vorm van een blokje. Gemaakt in een diepvriezer door water in een plastic vorm te laten bevriezen. Een ijsblokje of ijsklontje wordt gebruikt om dranken te koelen. Maar er is meer… want naast de koelfunctie heeft een ijsblokje ook een presentatiefactor.  Een mooie fles wijn komt het beste tot zijn recht in een koeler vol met ijsblokjes. Een emmer of koelbox gevuld met ijsblokjes en flesjes bier en fris oogt een stuk leuker dan een koelkast of tafel. 

IJsblokjes bezorgen

Geef jij een feestje en wil je het drankenaanbod leuk presenteren en er tevens voor zorgen dat ze koel blijven? Bestel dan naast je bier, wijn en frisdranken ook ijsklontjes. Wij bezorgen ijsklontjes bij jou thuis. Dat doen we 7 dagen per week, 24 uur per dag en binnen 40 minuten na bestelling. Zo blijft jouw drankje ook na bezorging lekker koel en dat is zeker op warme zomerdagen ideaal. Het Blije Kratje bezorgt in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heikenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en omliggende plaatsen.

IJsblokjes bestellen bij Het Blije Kratje

Je drankjes koel houden? Het Blije Kratje bezorgt zakken van 2 kilo ijsblokjes 24/7 tot aan je voordeur. IJsblokjes bestel je door te bellen of appen naar Het Blije Kratje via 06 129 127 19.