Het Blije Kratje; jouw bierkoerier in Vlissingen

Na sluitingstijd op zoek naar een bierkoerier die bezorgt in Vlissingen? Dan ben je bij Het Blije Kratje aan het juiste adres. Wanneer je een feestje geeft en niet genoeg drank hebt ingekocht of gewoon gezellig een drankje met vrienden of collega’s een wilt doen maar je niks in huis hebt. Dan bel je de bierkoerier in Vlissingen. Wij bezorgen 24/7 bier, wijn en fris tot aan je voordeur.

IJskoude dranken snel bezorgd

Het Blije Kratje is dé bierkoerier in Vlissingen, wij bezorgen 7 dagen in week en 24 uur per dag bier, wijn en/of fris. Daarnaast leveren wij ook op feestdagen! Ons assortiment bestaat uit verschillende merken bier, wijn en frisdranken. De dranken worden ijskoud tot aan je voordeur geleverd, zodat je gelijk kunt genieten van een koud drankje. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 40 minuten in Vlissingen.

Telefonisch bestellen

Bij Het Blije Kratje kun je eenvoudig en snel telefonisch bestellen. Je kunt ons 24/7 bereiken op 06 129 127 19. Wanneer je een bestelling plaatst bij de bierkoerier in Vlissingen krijg je je dranken gekoeld geleverd tot aan je voordeur. Dus heb je drank nodig en zijn alle winkels of kroegen al dicht? Neem dan contact met ons op!

Jouw bierkoerier in Vlissingen

Het Blije Kratje is naast de bierkoerier in Vlissingen ook de bierkoerier in Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Wij zijn 24/7 en op feestdagen bereikbaar. Je kunt bij ons telefonisch bestellen vanaf €30. Kan Het Blije Kratje jou verblijden met bier, wijn of fris in Vlissingen? Bel ons dan direct op 06 129 127 19 en wij bezorgen jouw gekoelde dranken binnen 40 minuten tot aan je voordeur.