Feestje? Het Blije Kratje bezorgt graag jouw drank op voorhand

Geef je binnenkort een feestje en heb je geen zin om drank te halen? Het Blije Kratje bezorgt zowel op voorhand als tijdens het feestje graag jouw gekoelde dranken. 

Drank en snacks voor alle feestjes groot en klein 

Steeds vaker kregen we de vraag of het bestellen van grotere hoeveelheden drank mogelijk was. Aan deze vraag geven wij nu graag gehoor. Wij verzorgen drank en snacks voor je feest of evenement, zowel particulier als zakelijk. Het Blije Kratje levert graag een bijdrage aan jouw borrel, verjaardagsfeestje, personeelsfeest, buurtfeest, vrijdagmiddagborrel of jubileumfeest.

Ons assortiment bestaat standaard uit kratten bier, flessen wijn, frisdrank, chips, nootjes en ijsblokjes. Heb je een voorkeur voor een ander merk bier, wijn of fris? Geen probleem! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0612912719.

Bierassortiment

Het assortiment van Bierkoerier Het Blije Kratje bestaat standaard uit Heineken, Jupiler, Hertog Jan, Grolsch, Amstel, Palm en Warsteiner bier.

Wijn

Wij bezorgen witte wijn (droge witte wijn en zoete witte wijn), rode wijn en rosé wijn in flessen van 0,75 liter.

Frisdranken

Naast bier en wijn bestaat ons standaard assortiment uit Coca-Cola, Fanta Orange, Cassis, 7UP en Red Bull Energy Drink.

Hapjes

Op een feestje mag een hapje niet ontbreken. Naturel chips, paprika chips en nootjes hebben we altijd in voorraad.

Bezorging

Wij leveren aan particulieren en bedrijven op Walcheren, Zuid-Beveland en Noord-Beveland gekoelde dranken en snacks. We bezorgen alles op de feestlocatie.

Bezorging tijdens het feest of evenement

Kom je er tijdens het feestje achter dat je toch niet voldoende drank hebt. Geen probleem! Bel Het Blije Kratje en we bezorgen binnen 40 minuten je gekoelde dranken.  

Het Blije Kratje verzorgt graag jouw drank

Interesse om je drank en snacks voor je feestje te laten verzorgen door Het Blije Kratje? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Mailen kan naar info@hetblijekratje.nl. Liever telefonisch contact, bel dan 0612912719