Geen alcohol onder de 18
Geen 18, geen alcohol
Om deze website te bezoeken moet je minimaal 18 jaar zijn.
HBK Logo

Online champagne bestellen

Heb je wat te vieren met champagne, maar heb je niets in huis? Geef je een feestje, maar kom je er na sluitingstijd van de supermarkt achter dat je niet genoeg champagne hebt gekocht? Dat is vanaf nu geen probleem meer!

Het Blije Kratje is de nachtkoerier van Zeeland. Wij bezorgen 24/7 tot aan je voordeur. Wil jij online gekoelde champagne bestellen in Zeeland? Bel ons direct!

Bel en bestel!

Bekijk ons assortiment champagne:


Champagne Canard-Duchene

Champagne Canard-Duchene

1x Fles Canard-Duchêne Champagne 0,75cl

0,0050,00
Om 07:27 uur in huisBestellen

24 uur per dag champagne bestellen

Wij bezorgen flessen champagne gekoeld bij jou thuis. Dat doen we 7 dagen per week en 24 uur per dag. Ook op feestdagen zijn wij geopend en kun je ons altijd bellen om te bestellen. De champagne uit ons assortiment wordt gekoeld geleverd, zodat je weer snel kunt genieten van een heerlijk glaasje champagne. 

Op zoek naar bier? Ook daar kunnen wij voor zorgen! Het Blije Kratje is jouw nachtkoerier!

Champagne aan huis geleverd

Het Blije kratje bezorgd gekoelde champagne bij jouw thuis, tot aan je voordeur. We streven ernaar om jouw bestelling binnen 40 minuten op locatie aan te leveren. 

De nachtkoerier van Zeeland

Het Blije Kratje is 24/7 bereikbaar om online champagne te bestellen. Wij bezorgen in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Bekijk hier een overzicht met alle bezorgplaatsen in Zeeland.

Je kunt bij nachtkoerier Het Blije Kratje telefonisch bestellen vanaf €30. Kunnen wij jou verblijden met champagne, bier, wijn of fris? Bestel dan jouw champagne door te bellen of appen naar 06 129 127 19.

Recencies

Een greep uit onze recencies. Het Blije Kratje heeft 73 beoordelingen van klanten en heeft een beoordeling van 4,7 uit 5.


Altijd goede service eerlijke betrouwbare vent!.

Yamie Rootering

Binnen vijf minuten was hij er supersnel

Lars de Kubber

Prima service op tijd en vriendelijke en gekoeld bier

Edwin Czajka