Biertaxi in Zeeland

Geef je een feestje, maar kom je er na sluitingstijd van de winkels achter dat je niet genoeg drank hebt ingekocht? Wil je gezellig een biertje doen met vrienden of collega’s, maar heb je niets meer in huis? Of heb je gewoonweg geen zin om bier te halen en ben je op zoek naar een biertaxi? Wij bieden de oplossing! Het Blije Kratje is dé biertaxi van Zeeland. Wij bezorgen 24/7 bier, wijn en fris bij je thuis.

Alleen ijskoude dranken

Biertaxi Het Blije Kratje bezorgt bier, wijn en fris bij jou thuis, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Ook op feestdagen zijn wij voor je geopend en kun je ons altijd bellen of whatsappen. Onze dranken worden ijskoud geleverd, zodat je snel kunt genieten van een koud drankje. Bekijk ons assortiment. Het Blije Kratje is jouw biertaxi!

Eenvoudig bestellen bij biertaxi Het Blije Kratje

Als je een feestje georganiseerd hebt, dan heb je al genoeg omhanden. Een bestelling plaatsen bij biertaxi Het Blije Kratje is daarom niet moeilijk: je kunt ons 24/7 bellen op 06 129 127 19. Wij bezorgen de drank gekoeld bij jou thuis en zorgen ervoor dat je gasten graag nog even blijven.

Jouw biertaxi in Zeeland

Onze biertaxi is 24/7 bereikbaar om drank aan huis te leveren. Wij bezorgen in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Bekijk hier het overzicht met plaatsnamen op Walcheren, Zuid-Beveland en Noord-Beveland waar biertaxi Het Blije Kratje bezorgt.

Je kunt bij ons telefonisch bestellen vanaf 30. Kan biertaxi Het Blije Kratje jou verblijden met bier, wijn of fris? Bel of app ons dan direct op 06 129 127 19.