Jouw biertaxi in Zeeland

Geef je een feestje, maar kom je er na sluitingstijd van de winkels in Zeeland achter dat je niet genoeg drank hebt ingekocht? Wil je gezellig een biertje doen met vrienden of collega’s, maar heb je niets meer in huis? Of heb je gewoonweg geen zin om bier te halen en ben je op zoek naar een biertaxi in Zeeland? Dat is vanaf nu geen probleem meer! Het Blije Kratje is dé biertaxi van Zeeland. Wij bezorgen 24/7 gekoeld bier, wijn en fris bij je thuis.

Gekoeld bier, wijn en fris

Biertaxi Het Blije Kratje bezorgt binnen no-time bier, wijn en fris bij je thuis in Zeeland, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij zijn ook op feestdagen geopend, dus bel ons gerust. Onze dranken worden ijskoud geleverd, zodat je snel kunt genieten van een gekoeld drankje. Het Blije Kratje is jouw biertaxi in Zeeland!

Eenvoudig telefonisch bestellen

Als je een feestje georganiseerd hebt, dan heb je waarschijnlijk al genoeg omhanden. Een bestelling plaatsen bij biertaxi Het Blije Kratje is daarom niet moeilijk: je kunt ons 24/7 bellen op 06 129 127 19. Wij bezorgen de drank gekoeld bij jou thuis in Zeeland en zorgen ervoor dat je gasten graag nog even op je feestje blijven!

Jouw biertaxi in Zeeland

Onze biertaxi is 24/7 bereikbaar om drank aan huis te leveren. Wij bezorgen in Zeeland in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Je kunt bij ons telefonisch bestellen vanaf 30. Kan biertaxi Het Blije Kratje jou verblijden met bier, wijn of fris in Zeeland? Bel ons dan direct op 06 129 127 19.