Jouw biertaxi in Middelburg

Geef je een feestje in Middelburg, maar kom je er na sluitingstijd van de winkels achter dat je niet genoeg drank hebt ingekocht? Wil je gezellig een biertje doen met vrienden of collega’s, maar heb je niets meer in huis? Of heb je gewoonweg geen zin om bier te halen en ben je op zoek naar een biertaxi in Middelburg? Dat is vanaf nu helemaal geen probleem meer! Het Blije Kratje is dé biertaxi van Zeeland. Wij bezorgen binnen no-time en 24/7 bier, wijn en fris bij je thuis.

Gekoelde dranken

Biertaxi Het Blije Kratje bezorgt bier, wijn en fris bij je thuis in Middelburg, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Ook op feestdagen zijn wij voor je geopend en kun je ons altijd bellen. Alle dranken uit ons assortiment worden ijskoud geleverd, zodat je weer snel kunt genieten van een koud drankje. Het Blije Kratje is jouw biertaxi in Middelburg!

Geef je bestelling telefonisch door

Als je een feestje georganiseerd hebt, dan heb je waarschijnlijk al genoeg omhanden. Een bestelling plaatsen in Middelburg bij biertaxi Het Blije Kratje is daarom niet moeilijk: je kunt 24/7 telefonisch je bestelling doorgeven op 06 129 127 19. Wij bezorgen de drank gekoeld bij jou thuis in Middelburg en zorgen ervoor dat je gasten graag nog even op je feestje blijven.

Jouw biertaxi in Middelburg

Onze biertaxi is 24/7 bereikbaar om drank aan huis te leveren. Wij bezorgen in Middelburg, Vlissingen, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Je kunt bij ons telefonisch bestellen vanaf 30. Kan biertaxi Het Blije Kratje jou verblijden met bier, wijn of fris in Middelburg? Bel ons dan direct op 06 129 127 19.