Jouw bierkoerier in Zeeland

Wil je gezellig een drankje doen met vrienden of collega’s, maar heb je geen drank meer in huis? Geef je een feestje, maar kom je er na sluitingstijd van de winkels achter dat je niet genoeg hebt ingekocht? Of heb je gewoonweg geen zin om bier te halen en ben je op zoek naar een bierkoerier? Dat is vanaf nu geen probleem meer! Het Blije Kratje is dé bierkoerier van Zeeland. Wij bezorgen 24/7 bier, wijn en fris tot aan je voordeur.

Is de drank op?

Wij bezorgen Heineken en Amstel, witte, rode en rosé wijn en fris bij jou thuis, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Ook op feestdagen zijn wij geopend en kun je ons altijd bellen. Alle dranken uit ons assortiment worden ijskoud geleverd, zodat je weer snel kunt genieten van een koud drankje. Het Blije Kratje is jouw bierkoerier!

Eenvoudig je bestelling doorgeven

Als je de organisator van een feestje bent, dan heb je al genoeg omhanden. We maken bestellen bij bierkoerier Het Blije Kratje daarom niet moeilijker dan het is: je kunt ons 24/7 bellen op 06 129 127 19. Wij bezorgen de drank binnen no-time gekoeld bij jou thuis en zorgen ervoor dat je gasten graag nog even blijven. Met een beetje geluk heeft niemand gemerkt dat de drank op was!

De enige echte bierkoerier in Zeeland

Onze bezorgservice is 24/7 bereikbaar om drank aan huis te leveren. Wij bezorgen in Vlissingen, Middelburg, Goes, Heinkenszand, ’s-Heer Abtskerke, Aagtekerke, ’s-Gravenpolder, Domburg en alle omliggende plaatsen. Je kunt bij ons telefonisch bestellen vanaf 30 euro. Kan bierkoerier Het Blije Kratje jou verblijden met bier, wijn of fris? Neem dan contact met ons op door te bellen naar op 06 129 127 19.